Leie av Rådstua Teaterhus

Rådstua Teaterhus leier ut lokaler til både profesjonelle og amatører. Vi prioriterer teatergrupper, men ønsker også kurs, konserter, filmfremvisninger og andre arrangementer velkommen til huset.

Under finner du en oversikt over våre lokaler og priser for å leie de forskjellige rommene.
Prisene i prislisten er ordinære prisene for leie av lokaler. Det finnes i tillegg rabattordninger for Amatører og frie sceniske grupper, enheter i Kultur og idrett, utdanningsinstitusjoner, andre enheter i Tromsø Kommune og medlemmer av RadArt (for at denne rabatten skal gjelde, må eieren av prosjektet være medlem i Radart).
Ta kontakt med oss for å få prisen din.

Ønsker du å booke et lokale så send e-post til: audun.skog@tromso.kommune.no

Våre lokaler

PROVISORIET

Provisoriet er en black box på 10,2m x 18m. Takhøyden er på 5,8 meter (4,8 m til lysgrid). Vegger, gulv og tak er malt svart.

Standaroppsettet for rommet er med publikumsamfi i søndre del med svart bakteppe foran nordre vegg.

Publikumsamfiet vårt rommer 105 publikummere.

Lyd- og lysutstyr og teknikere er ikke inkludert i leieprisen. Ta kontakt med oss for priser og oversikt ovet tilgjengelig utstyr som kan leies hos oss.

Pris for leie av Provisoriet:

Tomt rom med bakteppe og publikumsamfi med 105 plasser
Forestillingsdag (uansett lengde):kr.6000,-

Prøvedager:
08:00-23:00: kr.3000,-

 

SPEILSALEN

Speilsalen er et lyst og trivelig rom på 6m x 9m. Her er det mange bruksområder. Gulv med dansematter og speilvegger med dansebarre langs den ene langveggen innbyr til dansetrening. Speilene lar seg dekke til med gardiner. På grunn av det spesielle gulvet, kreves det at alle kler av seg utesko her inne. Lokalet kan med enkle grep gjøres om til en liten intimscene. (Black Box)

Pris for leie av Speilsalen:

kl 08:00-16:00: kr.2500,-
Enkelttime: kr.400,-

 

 

KJELLERLOKALET

Kjelleren innbyr til en hyggelig atmosfære i rustikke omgivelser. Her har Sivertsens Kafé sine serveringslokaler, men det er i tillegg mulig å holde arrangementer i den nordre delen av lokalet. Lokalet kan romme opp til 40 mennesker.

Bruk må avklares med Sivertsen Kafe. 
sivertsens@gmail.com